måndag 23 april 2012

Träning vecka 16

Lika bra som jag är på att planera mina träningsveckor, lika dålig är jag på att följa upp och utvärdera dem. Att sammanfatta och utvärdera borde egentligen vara lika självklart som att planera. Planera för att få struktur och utvärdera för att se vad som behöver förändras. Lite skärpning på detta plan så här kommer förra veckans träningssummering.

Måndag
Morgon
Morgonpowerwalk 30 minuter. Underbar start på veckan!

Kväll
Axlar och bröst på Actic City. Hantelpressar, hantellyft, arnoldpressar och lite annat smått och gott. Kanske ett av veckans absolut bästa pass. Kände mig stark och fokuserad till tusen!

Tisdag
Morgon
Instruerade poweryoga 60 minuter på Korpen Collegium. Kass dagsform på kroppen så där på morgonkvisten. Ont precis överallt, stel och helt utan känsla.

Lunch
Instruerade lunchpass 45 på Skatteverket. Som vanligt uthållighetsstyrka för ben, rumpa, mage och ländrygg. Fortfarande träningsvärk i rumpan sedan benpasset fem dagar tidigare. Helt galet!

Kväll
6 km powerwalk.

Onsdag
Morgon
Rygg på Actic City. Fokus på chins. Även sittande latsdrag i cc samt t-bar. Bonus: gummibandsträning för rotator cuff (problemområde) samt lite mage. Älskar morgonträning!

Kväll
Powerwalk 80 minuter.

Torsdag
Kväll
Biceps och triceps på Korpen Collegium. Bicepscurls, tricpespress med rep i kabelmaskinen, 21:an, tricepspress med rep över huvudet i kabelmaskin. Superset! Snabbpass som blev riktigt, riktigt bra!

Instruerade kvällsyoga på Korpen Collegium. Bästa passet på väldigt länge. Så lycklig efter detta pass att jag fortfarande lever på känslan.

Fredag
Eftermiddag
Ben på Actic City. Ben. Knäböj i smith, lårcurl på boll, fria knäböj med stång, lårcurl i maskin, benspark, benpress, utfallsgång. Bonus: några set bröst i pecdec. Veckans sämsta styrkepass. Trött, skakig, svag och håglös. Dålig dagsform helt enkelt!

Lördag
Vila och sovmorgon. Enbart promenader på totalt 90 minuter.

Söndag
Födelsedag och vila förutom två promenader.

Nu är jag pigg och utvilad i kroppen. Lägtar efter lite svett, endorfiner och muskelarbete igen. Träningsväskan står packad och efter jobbet blir det ett besök på Actic City för lite axlar och bröst. Pepp, pepp, pepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar