tisdag 31 januari 2012

Tränings i dagarna två

Veckan har inletts med två dagar träning. I går gjorde jag av med lite olustiga känslor i kroppen och brände av ett ruggigt bra rygg- och axelpass. Jobbade lite extra med framsida och baksida axel. Välbehövligt och kroppen bjöd snällt på träningsvärk i morse.

Avslutade gårdagens pass med fyra snabba kilometer på löpbandet. Lätt lutning och sedan full fart framåt. Skönt, svettigt och riktigt pigga ben. Jag gillar egentligen inte att springa på band, men i går var det ganska lägligt då jag ändå var på gymmet. Fördelen är väl att man inte kan fuska med farten. Ute är det liksom lätt att att man börjar sacka lite när man blir lite trött, men gör man det på bandet blir det liksom inte så bra.

I dag har det stått instruerande på schemat. Startade med en riktigt, riktigt bra yogaklass i morse och fortsatte sedan med ett helt okej corepuls-pass vid lunchtid. Det sistnämnda var dock galet tungt i dag. Mina lår sa ifrån redan vid första knäböjen och sedan protesterade de under resterande delen av benlåtarna - det vill säga fem minuter konstant knäböj, fyra minuter utfall och så en kombinationslåt med djupa, breda knäböj, saxningar och lite annat smått och gott. Stumma ben var bara förnamnet!

Så där var alltså summan av de senaste dagarnas träningspass. Bra start på veckan. Nu är det bara att köra på!

2 kommentarer: