måndag 23 januari 2012

Turbosnabb måndagsstyrka

Full fart från morgon till kväll har den här måndagen bjudit på. Efter resa Stockholm-Linköping, snabb vända hemma och fyra timmar kursintroduktion och seminarium var det skönt med ett snabbt styrkepass. Halv sex är ingen höjdartid att träna en måndag. Mycket folk är liksom bara förnamnet. Men, jag måste börjar prioritera styrkan nu. Det går liksom inte att slarva längre. Min kropp är liksom pinsamt ojämn om man stället överkroppen i relation till underkroppen. Starka ben och dödligt svaga axlar, armar, bröst och övre rygg. Skärpning nu!

Axlar och rygg fick det bli denna måndag. Tungt, svettigt och allt gick i en väldig fart. Totalt nio set axlar och nio set tygg fördelat på tre övningar axlar och tre övningar rygg. Helt okej pass även om huvudet var någon helt annanstans.

Tänkte försöka skissa lite på en träningsplanering inför våren. Behöver träningen nu när livet är så galet hektiskt och en fast plan att följa känns som ett genomtänkt grepp. Styrka, yoga, löpning och så kanske lite dans när tid och lust finns. Det blir nog bra!

Nu ska jag varva ner och krypa ner i sängen snart. I morgon är det morgonyoga på Collegium som gäller och sedan core för Skatteverksanställda. Massor av plugg samt kvällsföreläsning i min extrakurs i svenska som andraspråk ska hinnas med också. Hej och hå, det går undan nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar